Penukar Tiktok ke MP4 Dalam Talian

Ciri-ciri Utama Tiksss:
tiksss-download

Muat turun Video Tanpa Had

Simpan dan muat turun seberapa banyak video Mp4 yang anda mahu, tiada had atau sebarang sekatan lain.

tiksss-no-watermark

Tiada Video Tera Air!

Muat turun video TikTok tanpa tera air dalam format Mp4, alih keluar logo TT dalam talian pada mana-mana video.

tiksss-music-video

Muat turun Mp4 HD penuh disokong

Simpan dan muat turun seberapa banyak video dalam kualiti Mp4 HD penuh tanpa tera air.

Muat turun video TikTok ke Mp4 dalam talian percuma

Muat turun TikTok ke mp4 dalam talian ialah alat yang menakjubkan untuk pencinta TikTok menyimpan video TikTok ke peranti anda dengan satu klik. Alat ini sangat mudah dan semua orang boleh menggunakannya dengan mudah tanpa sebarang kerumitan. Kami semua suka menonton video Tik Tok pada peranti kami yang kekal dalam log kami jika kami mahu melihat video itu semula tetapi saya telah mengalami bahawa video itu tidak lagi tersedia dan ia hilang disebabkan maklum balas hebat yang dihasilkan oleh platform setiap hari . TT tidak membenarkan anda memuat turun atau menyimpan video pada peranti pilihan anda. Tetapi video yang dimuat naik dari pihak pengguna itu tersedia di tapak web atau aplikasi rasmi mereka dengan banyak sekatan.

1

Cari Video TikTok Anda:

Pergi ke apl rasmi TT dan cari video pilihan anda.
2

Salin pautan Video:

Salin URL video dan tampal dalam kotak carian penukar TikTok ke Mp4 kami dan muat turunnya dengan sekali klik.
3

Muat turun video:

Muat turun video TikTok ke muat turun Mp4 dalam format HD dengan peleraian tinggi dalam beberapa saat.

Jadi persoalannya ialah bagaimana untuk menyelesaikan semua isu muat turun video ini. Jadi saya telah memutuskan untuk membuat alat yang mudah digunakan untuk semua orang kerana termasuk saya terdapat berjuta-juta orang di platform ini untuk menonton video TikTok dalam talian pada mudah alih atau komputer riba tetapi mereka tidak boleh memuat turunnya. Jadi jangan risau. Saya telah membuat alat ini untuk anda orang sahaja untuk Simpan dan memuat turun video TikTok dalam talian. Saya amat berbangga untuk memperkenalkan aplikasi web Tiksss.com yang menakjubkan yang membolehkan anda memuat turun video TikTok ke format mp4.

Tiada tanda dagangan pada video anda. Ia merupakan penyelesaian yang sempurna untuk pasca penyuntingan dan penerbitan video.
Ia adalah percuma. Anda boleh menyimpan seberapa banyak fail mp4 yang anda mahu.
Nama pengguna tidak diperlukan. Hanya buka laman web kami dan tampal pautan.
Muat turun video TikTok tanpa tera air pada kelajuan tinggi.
Simpan video TikTok kepada kualiti mp4 dengan peleraian tinggi.
Muat turun video TikTok mp4 kami berfungsi dalam setiap penyemak imbas dan sistem pengendalian.

Muat turun video TikTok ke format mp4 pada telefon mudah alih

Jika anda ingin memuat turun dan Simpan Video TikTok ke Mp4 HD pada peranti mudah alih anda, anda perlu memuat turun dan memasang aplikasi TikTok dan kemudian pilih video kegemaran anda yang ingin anda muat turun. Berikut ialah beberapa perkara penting apabila anda berada di halaman muat turun video, lihat butang kongsi di sebelah kanan skrin peranti anda, ketik padanya dengan bantuan anak panah dan salin "pautan". Jadi buka laman web kami Tiksss.com dan tampal pautan salin itu dalam medan yang diberikan dan klik pada "Butang Cari". Ia akan mengambil masa beberapa saat untuk mendapatkan pautan yang boleh dimuat turun. Anda akan melihat tekan "Butang Muat Turun" padanya untuk memulakan muat turun video pada peranti anda.

TikTok ialah aplikasi media sosial yang membolehkan pengguna mencipta dan berkongsi video pendek dengan muzik, kesan dan teks. Ia tersedia sebagai muat turun percuma di Gedung Google Play untuk peranti mudah alih. TT serasi dengan pelbagai peranti mudah alih, termasuk telefon pintar dan tablet. Untuk menggunakan TT, anda perlu memasang apl pada peranti anda dan membuat akaun. Sebaik sahaja anda mempunyai akaun, anda boleh mula mencipta dan berkongsi video, serta menemui dan berinteraksi dengan kandungan yang dibuat oleh pengguna lain.

TT telah mendapat populariti dalam beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya dalam kalangan pengguna yang lebih muda, kerana kandungannya yang menyeronokkan dan kreatif, serta keupayaannya untuk memudahkan penciptaan dan perkongsian video penyegerakan bibir, komedi dan tarian. Selain mencipta dan berkongsi video, pengguna TT juga boleh menemui dan terlibat dengan kandungan yang dibuat oleh pengguna lain melalui suapan apl dan ciri teroka.​

Pemuat turun video TikTok Mp4 pada Pc

Semua orang tahu bahawa TikTok sangat popular sekarang dan dengan bantuan aplikasi TT. Anda boleh membuat video anda sendiri dengan mudah. Aplikasi TikTok juga digunakan untuk penstriman dan mencipta kandungan untuk kegunaan anda sendiri. Ia adalah aplikasi Cina yang turut membenarkan anda berkongsi video anda pada platform media sosial, rakan dan keluarga. TikTok dimiliki oleh syarikat China yang juga dikenali sebagai "Bytedance". Tujuan utama menggunakan aplikasi ini adalah untuk mencipta video dengan bibir, penciptaan muzik pendek, tarian dan keratan video alih suara.

Jika anda seorang pencipta kandungan dan berminat untuk menghasilkan kandungan unik kepada pelanggan maka aplikasi ini akan banyak membantu anda untuk memenuhi impian anda. Selalunya orang suka melakukan over voice di mana orang memilih dan memainkan mana-mana muzik di latar belakang dan kemudian mereka bertindak masing-masing dengan bunyi itu. Bagi saya, saya suka menonton video alih suara lucu pada aplikasi ini. Setiap hari orang menunjukkan bakat mereka dengan cara yang berbeza dan menjadi selebriti melalui platform ini. Platform ini telah menjadi sumber untuk pencipta kandungan untuk hiburan dan video viral. Kandungan TT mungkin tidak dapat dicapai oleh mereka yang tidak mempunyai wifi atau ketersediaan internet jadi pastikan anda mempunyai sambungan internet pada peranti PC anda untuk menonton video yang viral dan menakjubkan. Jadi kami berada di sini untuk memberi anda Alat Dalam Talian TikTok to Mp4 Video Converter yang menakjubkan ini untuk memuat turun video kegemaran pada peranti PC/Laptop/Tablet anda.​

tiksss-laptop

Penukar TikTok ke Mp4 dengan resolusi tinggi pada iPhone atau iPad (iOS)

Adakah anda pengguna iPhone atau iPad? Jika ya maka anda boleh membaca panduan ini kerana ia akan membantu anda dalam banyak cara. Anda boleh menggunakan TikTok to Mp4 Downloader Tool pada peranti Apple secara percuma. Tetapi anda perlu mengikuti panduan kami dengan sewajarnya. Pergi ke gedung Apl rasmi dan pasang apl Readdle dan baca dokumen.

Seperti yang kita semua tahu bahawa disebabkan dasar dan keselamatan Apple, pengguna iOS menghadapi masalah dengan versi ke-12 dan mereka tidak dapat menyimpan video TT secara langsung daripada penyemak imbas. Jadi sekarang anda perlu melakukan beberapa langkah mudah. Buka apl dan Salin pautan fail TT dan lancarkan Dokumen Readdle. Anda akan melihat ikon pelayar web di sudut kanan bawah. Ketik padanya. Selepas penyemak imbas dibuka, hanya pergi ke muat turun TT dan tampal pautan dalam medan teks yang diberikan. Pilih mana-mana pilihan yang diberikan di bawah dan tekan butang sekali lagi. Muat turun akan bermula dan fail akan disimpan ke peranti anda dalam masa seminit.​

Frequently asked questions

Tidak, tidak perlu membayar kami untuk muat turun. Ia benar-benar percuma untuk semua orang.

Muat turun anda akan disimpan di lokasi lalai sistem anda atau anda boleh menyediakan folder destinasi anda sendiri.

Buka apl TT dan pilih video yang ingin anda simpan. Klik "Kongsi" dan kemudian "Salin Pautan". URL muat turun video TikTok anda sudah sedia pada papan keratan anda.